Anyone got any ideas what the problem is?

MIFire

Budtender
These are 13 days old to the system, clones were not the best when put into system (clone guy sucks). Roots are growing good but top are not and are compact as fck. My causin put the SAME strain in the SAME day as me in his UC sysyem and his plants are 10x as healthy and already a foot tall and nice node spacing. His clones were alot more healthy than mine though.

Room temp 78-80
Rh 75-80%
Lights 4ft above at 50%
Water temp 72 (working on getting jt down to 67)
Running hydrogaurd all roots are pearl white
Ppm 550
Rdwc system with waterfalls
Water dropping
Ppm staying the same
Ph stable at 5.7
 

Attachments

Streetpro09

Tester
Looks like they are still in the clone phase. Another week or two you'll have new growth and things will be headed in the right direction.

If you can get your hands on some nice healthy clones that are already showing new growth and not just rooted, then switch them out. These will come back around at some point it's just gonna take some time now. May wanna turn your lights down to the min until they start new growth. That could be causing added stress.
 

MIFire

Budtender
Looks like they are still in the clone phase. Another week or two you'll have new growth and things will be headed in the right direction.

If you can get your hands on some nice healthy clones that are already showing new growth and not just rooted, then switch them out. These will come back around at some point it's just gonna take some time now. May wanna turn your lights down to the min until they start new growth. That could be causing added stress.
Ok ty sir!
 

High kev

With a “k”
Looks like they were flowering and were switched back to veg? No? looks like the mother might of had some deficiencies or other problems happening. Your clone guy should try taking healthier clones for them to really hit the ground running. Seems like they will be fine but just needs more time now. Especially if they are transitioning from flower back to veg.
 

MIFire

Budtender
Looks like they were flowering and were switched back to veg? No? looks like the mother might of had some deficiencies or other problems happening. Your clone guy should try taking healthier clones for them to really hit the ground running. Seems like they will be fine but just needs more time now. Especially if they are transitioning from flower back to veg.
I thought the same thing about the flowering but i saw the mom and it was in veg.
 

MIFire

Budtender
1 thing i did fail to mention is thisnspecific strain takes anywhere from 21-30 days to root. No matter wich way it been cloned it always that time frame wich seems to take every last ounce of energy out of the plants. Like mentiond they are taking off root wise very good now. The pic above is one of the lesser rooted plants
 

Streetpro09

Tester
1 thing i did fail to mention is thisnspecific strain takes anywhere from 21-30 days to root. No matter wich way it been cloned it always that time frame wich seems to take every last ounce of energy out of the plants. Like mentiond they are taking off root wise very good now. The pic above is one of the lesser rooted plants
Got an update on how they're looking now?
 
Top